ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ 17-05-2021

0
109

Μόνο τυφλός η ανόητος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να μην αντιλαμβάνεται ότι τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω και αυτό βέβαια σχετίζεται με δύο παραμέτρους.

Από την μια πλευρά έχουμε κατά την τελευταία επταετία την επίσημη στάση της Ελλάδος η οποία δέχεται αθρόα παράνομα εισερχόμενους μετανάστες ακόμα και από μη εμπόλεμες χώρες και τους στεγάζει στα εθνικά ευαίσθητα για την ασφάλεια της χώρας νησιά μας, και από την άλλη πλευρά έχουμε τον κ.Ερντογάν να προτρέπει τους απανταχού της γης μουσουλμάνους σε εξεγέρσεις κατά των κρατών που τους φιλοξενούν.

Εάν ο συνδυασμός αυτός των δύο παραμέτρων δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο κίνδυνος που γεννάται στο άμεσο μέλλον για την ασφάλεια της χώρας μας και ιδίως του νησιωτικού μας χώρου, τότε πορευόμαστε σε αυτοκτονία ομαδική με ηθικούς αυτουργούς τους εκάστοτε κυβερνώντες οι οποίοι κάνουν πως δεν βλέπουν τον απερχόμενο κίνδυνο.

Είναι καιρός να παραδειγματιστούμε από την κραυγή αγωνίας των εκατοντάδων αποστράτων και εν ενεργεία Γάλλων στρατιωτικών οι οποίοι με διορατικότητα κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου στο Γαλλικό κράτος για την σταδιακή Ισλαμοποίηση της Γαλλίας και τους κινδύνους που κυοφορούνται.

Αναρωτιούνται πολλοί τι είναι αυτό που κρύβεται, είναι το ότι διάφορα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται σε Μ.Κ.Ο. ή κρύβεται κάτι άλλο το οποίο θα έχει τραγικές συνέπειες μακροπρόθεσμα?.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους πολιτικούς μας, την ευθύνη που έχουν για την προστασία της χώρας και την προστασία των Ελλήνων.

Γιώργος Μαλούσης                                           

Leave a reply