Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Survivor 2: Οι παίκτες παίρνουν θέση για τον καβγά Τσίλη-Αγόρου. Είναι απαράδεκτος!
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > MEDIA > Survivor 2: Οι παίκτες παίρνουν θέση για τον καβγά Τσίλη-Αγόρου. Είναι απαράδεκτος!
MEDIA

Survivor 2: Οι παίκτες παίρνουν θέση για τον καβγά Τσίλη-Αγόρου. Είναι απαράδεκτος!

Last updated: 07/03/2023 12:05
Rodopinet.gr
Share
SHARE



Φανερά ενοχλημένοι με τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος κατηγόρησε τον Γιάννη Τσίλη πως έπαιξε αντιαθλητικά, ήταν οι Διάσημοι μετά το τέλος του αγώνα.

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο Νικόλας δεν κατάλαβε αν έκανε λάθος. Και επιμένει στο ότι έφταιγα εγώ σε αυτό. Στο μόνο πράγμα που μπορώ να πω ότι έφταιγα με σιγουριά είναι για το πρώτο ματσάρισμα που τον χτύπησα κατά λάθος με το καρότσι στο πόδι. Αλλά για το δεύτερο που υποστηρίζει ότι έφταιγα εγώ, δεν νομίζω ότι φταίω εγώ. Με έσπρωξε πεντακάθαρα και έπεσα από ψηλά. Δεν είμαι τρελός να πω ότι θα πέσουμε μαζί και θα σε τραβήξω και σένα. Δεν είναι πισίνα από κάτω, είναι ξύλο. Ήξερα ότι μπορεί να χτυπήσει κάποιος. Το αντιαθλητικό είναι από την πλευρά του. Το “τελευταία σου” είναι και μια απειλή…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης.

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σκηνικό που έγινε. Η στάση του Νικόλα ήταν πάρα πολύ λάθος και δεν μπορώ να το παραβλέψω επειδή τον γνωρίζω προσωπικά και να πω ότι ήταν σωστός. Το λάθος πρέπει να το αναγνωρίζουμε. Και είναι άσχημο που δεν αναγνωρίζει ο ίδιος το λάθος του και δεν το παραδέχεται. Γυρίζει και λέει ότι ο Τσίλης φέρθηκε αντιαθλητικά», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Το ακόμα χειρότερο είναι που του λες εσύ συγγνώμη και είναι σαν να ικανοποιείται ότι του είπες συγγνώμη γιατί όντως έκανες κάτι λάθος. Δεν κατάλαβε ποτέ. Μπορώ να πω επισήμως ότι ήταν απαράδεκτος. Δεν γίνεται να σπρώχνεις, να παίρνεις όλο το σκαλοπάτι, όλο τον χώρο και μετά να ζητάς και τα ρέστα και να φαίνεται ότι κάποιος άλλος φταίει για το δικό σου λάθος. Για μένα είναι απαράδεκτος. Γι’ ακόμα μία φορά είναι λάθος η στάση του», τόνισε η Μελίνα Μεταξά.



Source link

You Might Also Like

Κ.Βαξεβάνης: «Με ελικόπτερο καναλάρχη επέστρεψε ο Κ.Μητσοτάκης από την Τήνο» (upd)

«Έφυγε» σε ηλικία μόλις 57 ετών ο δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτάς – Είχε εμβολιαστεί πρόσφατα κατά του κορωνοϊού

Survivor spoiler διαρροή 19/1: Ποιος κερδίζει σήμερα – Νέες ομάδες φέρνουν νέες συμμαχίες

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Ελένη συγκρούονται για τον Τάκη. Βίντεο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 07 2020 ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΤV ΡΟΔΟΠΗ ΑΜΘ

Rodopinet.gr 19 Ιουνίου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Νίκος Παππάς: Στόχος έξι κανάλια βιώσιμα με νόμους και κανόνες
Next Article Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι τα θέματα και οι απαντήσεις στην Βιολογία
Ad image
Ad image
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?