Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Smartphone έπιασε φωτιά σε αεροπλάνο και οι επιβάτες πήδηξαν στις τσουλήθρες
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > ΚΟΣΜΟΣ > Smartphone έπιασε φωτιά σε αεροπλάνο και οι επιβάτες πήδηξαν στις τσουλήθρες
ΚΟΣΜΟΣ

Smartphone έπιασε φωτιά σε αεροπλάνο και οι επιβάτες πήδηξαν στις τσουλήθρες

Last updated: 01/08/2018 9:10
Rodopinet.gr
Share
SHARE



 Οι επιβάτες μιας πτήσης των αερογραμμών Ryanair αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το αεροπλάνο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί, στη Βαρκελώνη, όταν ένα κινητό τηλέφωνο έπιασε φωτιά στην καμπίνα.

Το κινητό φορτιζόταν από ένα power bank ενώ το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 βρισκόταν ακόμη στο έδαφος και οι πιλότοι ετοιμαζονταν για τη σύντομη πτήση από τη Βαρκελώνη έως την Ίμπιζα.

Βίντεο από το περιστατικό δείχνει το φλεγόμενο κινητό τηλέφωνο να ανοίγει τρύπα σε ένα κάθισμα, πριν το κλωτσήσουν στον διάδρομο.

Οι καπνοί άρχισαν να γεμίζουν την καμπίνα και το πλήρωμα εφάρμοσε το πρωτόκολλο έκτακτης εκκένωσης του αεροπλάνου, από τις πλαϊνές, φουσκωτές τσουλήθρες που αμέσως αναπτύχθηκαν.

Στο βίντεο, καταγράφεται η ταραχή κάποιων επιβατών, που έπεφταν στην τσουλήθρα πριν τελειώσει η κάθοδος όσων είχαν προηγηθεί.


«Φαίνεται πως είναι πιο δύσκολο να φτάσουμε στην Ίμπιζα από όσο νομίζαμε. Ποτέ μου δεν είδε τόσους πολλούς ανθρώπους τρομαγμένους (…) Ένας φορητός φορτιστής ανατινάχθηκε στην ίδια γραμμή που καθόμουν και εγώ», σχολιάζει ένας από τους επιβάτες στο Instagram.

Η αεροπορική εταιρεία διαβεβαίωσε, σε ανακοίνωσή της, πως όλοι οι επιβάτες της πτήσης εκκένωσαν με ασφάλεια την καμπίνα, ενώ οι αεροσυνοδοί έσβησαν το φλεγόμενο smartphone.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Ryanair μερίμνησε για την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών που σκόπευαν να ταξιδέψουν στην Ίμπιζα.

Βάσει των στατιστικών της Ομοσπονδιακής Αεροπορικής Υπηρεσίας, κάθε πενήντα ημέρες μία μπαταρία λιθίου στην καμπίνα των επιβατών προκαλεί προβλήματα σε κάποια πτήση.

lifo



Source link

You Might Also Like

Η Νέα Υόρκη «πλημμύρισε» από συνοδούς πολυτελείας για τη συνέλευση του ΟΗΕ

Γνωστός Τούρκος DJ βασανίστηκε μέχρι θανάτου – Τον μαχαίρωσαν στα πόδια και τον ζεμάτισαν

Ποιο είναι το αεροδρόμιο που θα καταργήσει τα διαβατήρια το 2024

Νεκρός 17χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και λεωφορείο

Έπληξε με πυραύλους το διοικητήριο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Κριμαία

Rodopinet.gr 1 Αυγούστου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Σε αυτό το βίντεο κάποιοι βλέπουν έναν άνθρωπο να περπατάει στα σύννεφα
Next Article Κυρώσεις ΗΠΑ σε Τουρκία για την κράτηση του Αμερικανού πάστορα
Καιρός
12 °C
Komotini
overcast clouds
12° _ 12°
73%
1 km/h
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?