Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μπαρμπαρούση. Πού κρύβεται ο πρώην βουλευτής της ΧΑ
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μπαρμπαρούση. Πού κρύβεται ο πρώην βουλευτής της ΧΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Μπαρμπαρούση. Πού κρύβεται ο πρώην βουλευτής της ΧΑ

Last updated: 07/03/2023 12:02
Rodopinet.gr
Share
SHARE



Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, καθώς σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά τις προκλητικές δηλώσεις του στο Κοινοβούλιο όπου καλούσε τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πραξικόπημα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από ανώτατες πήγες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο καταζητούμενος βουλευτής το βράδυ της Παρασκευής δεν υπάκουσε στα σήματα των αστυνομικών όπου τον καλούσαν να ακινητοποιήσει το όχημα του στα μπλόκα που είχαν στήσει στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Μπαρμπαρούσης είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των αστυνομικών. Για το συγκεκριμένο περιστατικό σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία ενώ ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις είναι και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ΕΛΑΣ αναφέρουν πως ο Μπαρμπαρούσης κατευθύνθηκε προς την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου όπου την γνωρίζει πάρα πολύ καλά και μπορεί να βρει κρησφύγετο. Ο αστυνομικός κλοιός που έχει στηθεί σφίγγει και οι αρχές θεωρούν πως ο βουλευτής θα αναγκαστεί να παραδοθεί στην αστυνομία.

Η αστυνομία έχει εστιάσει και στο Αγρίνιο και το Ξηρομέρο ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και στο χωριό του την Μπαμπίνη.

enikos



Source link

You Might Also Like

Δημοσκόπηση: Στο 4,7% κλείνει η ψαλίδα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Τα επόμενα βήματα θα είναι πιο τολμηρά. Θα μας πάνε μόνο μπροστά

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Νέο κλείσιμο της ψαλίδας – Ένας στους πέντε είναι αναποφάσιστος

Εκλογές 2023: Ποιοι είναι εντός και ποιοι μένουν εκτός στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιωτόπουλος: Φανερή η αποκλιμάκωση της έντασης ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία

Rodopinet.gr 16 Ιουνίου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Επεισόδια στο συλλαλητήριο για το μακεδονικό στο Σύνταγμα με χρήση χημικών
Next Article Το φρούτο που πρέπει να τρώει κάθε γυναίκα στην εμμηνόπαυση
Ad image
Ad image
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?