Καβάλα: Στο «Πράσινο Ταμείο» η κατασκευή πεζοδρομίων στη Σκάλα Παναγίας

0
62

Στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου, εντάχθηκε το έργο κατασκευής πεζοδρομίων στη Σκάλα Παναγίας Θάσου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 361.000 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του Δήμου Θάσου.

Το έργο αφορά την κατασκευή πεζοδρομίων στην κεντρική οδό της Σκάλας Παναγίας (συνολικού μήκους περίπου 550,00m), στην περιμετρική οδό της Σκάλας Παναγίας που οδηγεί στη Σκάλα Ποταμιάς (συνολικού μήκους περίπου 750 μέτρων) και την τοποθέτηση καινούργιου φωτισμού (35 νέων ιστών και φωτιστικών τεχνολογίας LED).

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του Δήμου Θάσου και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, που παρόλη την υποστελέχωσή της και την παράλληλη διεκπεραίωση αρκετών έργων, συνεχίζει να σχεδιάζει και να εργάζεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία για χρηματοδότηση προς όφελος του τόπου μας» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης.

Πηγή:ertnews.gr

Leave a reply