Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Γερμανός πρεσβευτής: Αβάσιμα τα περί ανταλλαγής σε προσφυγικό, Σκοπιανό, οικονομία
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Γερμανός πρεσβευτής: Αβάσιμα τα περί ανταλλαγής σε προσφυγικό, Σκοπιανό, οικονομία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερμανός πρεσβευτής: Αβάσιμα τα περί ανταλλαγής σε προσφυγικό, Σκοπιανό, οικονομία

Last updated: 07/03/2023 12:08
Rodopinet.gr
Share
SHARE



«Αβάσιμες» και απολύτως αποκρουστικές χαρακτηρίζει ο πρεσβευτής της Γερμανίας στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ, τις υποθέσεις για οποιουδήποτε είδους ανταλλαγή μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, το προσφυγικό και την οικονομία.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Πλέτνερ σημειώνει ότι «καθένα από τα θέματα αυτά παραείναι σοβαρό για να χρησιμοποιηθεί ως διαπραγματευτικό χαρτί».

Χαρακτηρίζει επίσης «σημαντικό επίτευγμα» το γεγονός ότι οι Ευρωπαίου ηγέτες κατέληξαν σε μια συμφωνία για το μεταναστευτικό ζήτημα και εκτιμά ότι «η συμφωνία της Πέμπτης έδειξε ότι προχωράμε μπροστά». «Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι η Ελλάδα και η Γερμανία στάθηκαν η μία δίπλα στην άλλη, σε αυτό το ζήτημα. Και οι μεν και οι δε είμαστε πεπεισμένοι ότι χρειαζόμαστε αυθεντικά ευρωπαϊκές απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα που αφορούν την Ένωση ως σύνολο» αναφέρει.

Κληθείς να σχολιάσει τη συμφωνία-σταθμό του Eurogroup ο πρεσβευτής της Γερμανίας τη χαρακτηρίζει «καλή και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη» και εκτιμά πως αυτή «δείχνει ότι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη λειτουργεί». Προειδοποιεί πάντως ότι «μόνον αν η χώρα παραμείνει σε τροχιά μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού θα μπορέσουν οι Έλληνες να δρέψουν τους καρπούς των δύσκολων προσπαθειών που πραγματοποίησαν».

Ο κ. Πλέτνερ εκφράζει δε την πεποίθησή του ότι «η συμφωνία θα στρώσει τον δρόμο, αφενός, σε μεγαλύτερη ανάπτυξη και αφετέρου, σε μεγαλύτερη δημοσιονομική σύνεση».



Source link

You Might Also Like

Οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες των 11 στη νέα κοινοβουλευτική ομάδα

Πρωτόγνωρη η συμπεριφορά του Ρίσι Σούνακ στον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΥπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης: Νέο πλαίσιο για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Όταν άνθρωποι αναλαμβάνουν δεσμεύσεις πρέπει να τις τηρούν

Θέλω λύση «καζάν–καζάν» με την Ελλάδα

Rodopinet.gr 1 Ιουλίου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Νύχτα τρόμου για οικογένεια στη Θήβα
Next Article Άγκυρα για μια δεκαετία στο λιμάνι ρίχνει ο Βασίλης Σπανούλης!
Καιρός
17 °C
Komotini
overcast clouds
17° _ 17°
87%
1 km/h
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?