Διαδικτυακές συναυλίες της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής

0
95

«Ο Μάιος πάντα ήταν μήνας εκδηλώσεων πολιτισμού στην Κομοτηνή, συνδεδεμένων και με την επέτειο των Ελευθερίων της πόλης. Τα τελευταία δύο χρόνια, η πανδημία έχει βάλει νέους κανόνες στη ζωή μας, που επηρέασαν και τον τομέα του πολιτισμού.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος της Επιχείρησης κα Νατάσα Λιβεριάδου.

Η αρχή θα γίνει σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., με τη μετάδοση της διαδικτυακής συναυλίας του ροκ συγκροτήματος Emerald. Το συγκρότημα αποτελούν οι μουσικοί : Εύα Ευθυμίου, Γιώργος Ευφραιμίδης, Γιάννης Κερζεβάνης, Μπάμπης Συκάκης, Μιχάλης Πατάπης. Παρουσίαση – συντονισμός: Άννα Μαχαιροπούλου.
Επίσης την Κυριακή 9 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ., θα μεταδοθεί η διαδικτυακή συναυλία του συγκροτήματος «Συνήχησις» με μία μουσική ξενάγηση σε παραδοσιακούς και έντεχνους δρόμους. Το συγκρότημα, που δύο φορές ακύρωσε τη ζωντανή εμφάνισή του στην πόλη μας, λόγω της πανδημίας, αποτελούν οι μουσικοί: Ιφιγένεια – Φλώρα Αθανασοπούλου, Γιάννης Ζήγος – Χαϊτίδης, Πάνος Καραγεώργος και Γιώργος Κελεσίδης.
Και οι δύο συναυλίες θα μεταδοθούν από το χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, αυστηρά χωρίς την επιτόπια παρουσία κοινού, με την τήρηση όλων όσων προβλέπονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Την ερχόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν οι νέες εκδηλώσεις που θα μεταδοθούν από τη ΔΚΕΠΠΑΚ.

Leave a reply