Δελτίο Τύπου

0
77

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρες 16:00 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης – European Resuscitation Council (ERC) και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης διάρκειας 5 ωρών, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποίησηπαροχέα Πρώτων Βοηθειών – Βασικής Υποστήριξης Ζωής, Διεθνώς αναγνωρισμένη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής. Τις ενέργειες που πρέπει να εφαρμόσουμε δηλαδή όταν βρεθούμε μπροστά σε ένα άτομο το οποίο έχει καταρρεύσει και δεν αναπνέει.

Πιο συγκεκριμένα οι εκπαιδευόμενοι πιστοποιούνται στις παρακάτω εξής ενότητες:

  • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).
  • Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ).
  • Αντιμετώπιση πνιγμονής.
  • Πλάγια θέση ασφαλείας ή θέση ανάνηψης.

Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Επειδή οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες λόγω της εναρμόνισης με τους κανόνες ασφαλείας του ΕΟΔΥ δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/88vJyZqUQw29VeLg7

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2531.131.112 (Γραμματεία), 6945644586 (Τσολάκης Λευτέρης).

  1. Η κράτηση θέσης εξασφαλίζεται με την πληρωμή του κόστους του σεμιναρίου η οποία θα πραγματοποιείται στα γραφεία μας στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής Γρ. Μαρασλή 1 (3ος όροφος) καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή κατά τις απογευματινές ώρες 18:00 – 20:00.

Leave a reply