Εξελίξεις θα έχουμε και απόψε στο Διαφάνι, στο νέο επεισόδιο στις «Αγριες Μέλισσες».

Η Θεοδοσία αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού τι συμβαίνει στη σχέση της με τον Λάμπρο, με αποτέλεσμα η Ελένη να μπαίνει, ξανά, στο στόχαστρο όλων ως… αντροχωρίστρα. Την ίδια ώρα, η Ανετ συζητά με τον Μιλτιάδη, έτοιμη να του αποκαλύψει την αλήθεια για τη διαθήκη, και η Δρόσω δείχνει αποφασισμένη να φύγει από το χωριό για να μην βλέπει τον Νικηφόρο.
Ο νέος θάνατος στο Διαφάνι

Το Διαφάνι όμως έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του βοσκού Λευτέρη. Κανείς δε φαίνεται να υποψιάζεται τίποτα, αλλά ο Κυπραίος ξέρει πια πως κινδυνεύει και ο ίδιος. Θα φύγει από το χωριό ή θα ρισκάρει να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Δούκα που φαίνεται έτοιμος να πάρει εκδίκηση; Η Ανέτ κάνει μια δύσκολη κουβέντα με τον αδερφό της Μιλτιάδη. Θα του αποκαλύψει την αλήθεια για τη διαθήκη; Ποια θα είναι η αντίδρασή του Μιλτιάδη; Πάει στο γραφείο του Δούκα.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι και η Ελένη προσπαθεί να μάθει τον λόγο της τόσο μεγάλης πίεσής της. Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη, γι’ ακόμα μια φορά, στο στόχαστρο όλων. Και όλες είναι πλέον εναντίον της.

Το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο:Source link

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here