Η Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας με τη νέα έρευνα που δημοσίευεσε έδωσε αισιοδοξία σε πολύ κόσμο, και κυρίως σε εμάς τους Έλληνες.

Με τα νέα δεδομένα που βρέθηκαν, αποδείχθηκε ότι η συγκεκριμένη  μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο.

Σε ένα δείγμα 80.000 ανθρώπων βρέθηκε ότι η πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής με αυτή τη βιταμίνη, για τρία χρόνια, μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο κατά 13%.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα



Source link

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here