Δυο εργαζόμενοι από μεγάλο εργαστήριο στη Γερμανία αποχώρησαν επειδή δεν άντεχαν να βασανίζουν τα ζώα. Μάλιστα κατήγγειλαν πως οι υπεύθυνοι του εργοστασίου τους εξανάγκαζαν να πλαστογραφούν διάφορα έγγραφα και να αλλάζουν τιμές και δεδομένα προκειμένου να μην φαίνεται ότι τα ζώα πεθαίνουν κατά τη διάρκεια των πειραμάτων.

Όπως κατέγραψε κρυφή κάμερα ανθρώπου που μπήκε στο εργαστήριο και είναι μέλος ζωοφιλικής οργάνωσης στο εργαστήριο κάνανε σκληρά πειράματα και βασάνιζαν πιθηκάκια.

Το βίντεο δείχνει τα πιθηκάκια να είναι ανήσυχα όταν έρχεται η ώρα να αρχίσει κάποιο πείραμα και μετά άνδρες με στολές να τα πιάνουν από τον λαιμό με μια μεγάλη μεταλλική τσιμπίδα και να τα βάζουν σε μια μεταλλική «πολυθρόνα» με τον λαιμό τους ακινητοποιημένο και τα χέρια τους δεμένα επάνω στα χερούλια, προκειμένου να μπορούν να κάνουν τα πειράματα τους.

Η Μίριαμ Στάουντε βουλευτής των Πρασίνων στο Αμβούργο δήλωσε ότι θα προβεί σε μηνύσεις τόσο για την κακοποίηση και τη βαναυσότητα επάνω στα ζώα, όσο και για την πλαστογραφία.Source link

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here