ΟΤΑΝ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΑΞΙΑΣ

   Η Ελλάδα ιστορικά γειτονεύει με δύστροπους γείτονες, οι οποίοι προσπαθούν χωρίς υπερβολή ως αρπακτικά να αποσπάσουν εδάφη της, επικαλούμενοι ανιστόρητες και νομικά αθεμελίωτες απόψεις.

Είναι ιστορική ατυχία και γεωγραφική αναγκαιότητα να συνυπάρχει η χώρα μας με κράτη όπου οι έννοιες του Διεθνούς δικαίου και των αρχών καλής γειτονίας είναι παντελώς άγνωστες.

Έτσι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα η γειτονική μας Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο, διεκδικεί τα ελληνικά νησιά, καταπατά την αποκλειστική ζώνη της Κύπρου, απειλεί τον Κυπριακό ελληνισμό με νέο Αττίλα, εκβιάζει την Ευρώπη χρησιμοποιώντας ως μέσο τους πρόσφυγες και τέλος γράφει για ακόμη μία φορά όχι με μελανά αλλά με αίμα την μετακεμαλική ιστορία της, αποδεκατίζοντας στον κουρδικό λαό στα τουρκικοσυριακά σύνορα.

Χωρίς φόβο και πάθος αλλά με την κοινή λογική ενός μέσου πολίτη, διερωτάται κάθε λογικός άνθρωπος…. Έως πότε και μέχρι και ποιου σημείου είναι δυνατόν ένα κράτος – ταραξίας μπορεί να γίνεται ανεκτό, όταν θέτει μονίμως σε κίνδυνο την ειρηνική συνύπαρξη των λαών προκαλώντας αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή μόνο και μόνο επειδή ουδέποτε έμαθε να σέβεται το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα;

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here