ΜΟΝΟ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

   Στη χώρα που λέγεται Ελλάδα πολύς λόγος γίνεται για την ανάγκη προσέλκυσης ξένων επενδύσεων και το μεγάλο ερώτημα που τίθεται, είναι κατά πόσο θα πρέπει ένα σοβαρό κράτος να ικανοποιεί και να δέχεται κάθε επενδυτική πρόταση που εμφανίζεται, παραβλέποντας τις επικίνδυνες συνέπειες για το περιβάλλον και τους πολίτες.

ΝΑΙ στις επενδύσεις αλλά στις βιώσιμες και ακίνδυνες επενδύσεις για το παρόν και το μέλλον μιας περιοχής και των ανθρώπων της.

Γεννάται λοιπόν το εύλογο ερώτημα:

Πώς είναι δυνατόν την επομένη των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, να κυκλοφορεί αστραπιαία η είδηση ότι επανέρχεται στο προσκήνιο η επενδυτική πρόταση της εταιρείας εξόρυξης χρυσού, με επίκεντρο τη Θράκη και μάλιστα να ταυτίζεται η συγκεκριμένη πρόταση, με το φιλλεπενδυτικό άνοιγμα της Ελληνικής κυβέρνησης για τη χώρα.

Οι Θράκες διαχρονικά έχουν εκφραστεί με τον απόλυτα σαφή και αρνητικό τρόπο σε κάθε τέτοια κίνηση που θάβει την ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον στους καρκίνους που έχουν κυανή απόχρωση.

Κάθε σοβαρή πολιτεία μπορεί να καυχιέται για τις επενδύσεις που προσελκύουν χωρίς να γίνεται ο ζήτουλας επενδύσεων με θανατηφόρο πρόσημο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here