100 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

   Παρήλθαν ήδη οι πρώτες 100 μέρες μετά τις εθνικές εκλογές και η νέα κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα εθνικής σημασίας, όπως είναι το μεταναστευτικό και οι συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας.

Επειδή όμως τα εθνικά ζητήματα δεν έχουν κομματικό χρώμα και επειδή η γειτονική Τουρκία έχει ανοίξει τις πόρτες του εκβιασμού της Ελλάδας, ολόκληρης της Ε.Ε με τις ορδές των μεταναστών (όχι πάντοτε προσφύγων) που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά νησιά με πολλές χιλιάδες -μετανάστες- τις τελευταίες ημέρες, ενώ την ίδια στιγμή αμφισβητείται η κυριαρχία της χώρας στο Αιγαίο, καθώς και η κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας σε θαλάσσια οικόπεδα, πλούσια σε φυσικό αέριο.

Είναι καιρός λοιπόν η Ελλάδα να επαναπροσδιορίσει την στρατηγική των συμμαχιών της με σοβαρά κριτήρια, αφού όπως φαίνεται η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή και πέρα του ατλαντικού σύμμαχοι της παίζουν το παιχνίδι των γεωστρατηγικών συμφερόντων με το αγαπημένο παιδί τους που είναι πάντα η Τουρκία, ενώ το διεθνές δίκαιο και η συμμαχική αλληλεγγύη προς την Ελλάδα αποτελούν ουτοπία.

Στις συμμαχίες μεταξύ κρατών και τα δύο μέρη ωφελούνται και όταν δεν ισχύει αυτό, η επιλογή νέων συμμαχιών είναι μονόδρομος…

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here