Μην μας φανεί περίεργο αν η ιστορία του φυλακισμένου Καναδού συγγραφέα Blake Leibel γίνει ταινία αφού το φονικό της αρραβωνιαστικιάς του βγήκε κυριολεκτικά μέσα από σελίδες βιβλίου του.

Ο συγγραφέας έχει καταδικαστεί σε ισόβια και τώρα – δύο χρόνια μετά – καλείται να καταβάλει στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας 41,6 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

«Οδηγός» στις αποτρόπαιες πράξεις του ήταν το βιβλίο του «Syndrome», αφού υλοποίησε όλα όσα είχε γράψει. Ο 37χρονος πλέον Leibel, αφού τη σκότωσε, της αφαίρεσε το σκαλπ και στράγγιξε το αίμα από το σώμα της. Επίσης, της είχε ξεριζώσει το δεξί αυτί. Οι Αρχές βρήκαν  το πτώμα της Iana δίπλα στο μωρό τους. 

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ο Leibel χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να βασανίσει και να σκοτώσει τη σύντροφό του, που στη μεγαλύτερη διάρκεια των βασανιστηρίων ήταν ζωντανή.

Η κοπέλα είχε γεννήσει λίγες βδομάδες πριν την κόρη του ζευγαριού, η οποία μεγαλώνει με τη γιαγιά της στην Ουκρανία.

Ο Leibel είναι γόνος πλούσιας οικογένειας η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα επωμιστεί να καταβάλει την αποζημίωση-μαμούθ. Ο Καναδός κρατείται στο σωφρονιστικό ίδρυμα California Correctional Institution στο Tehachapi της Καλιφόρνια.

Η υπόθεση του βιβλίου του περιστρέφεται γύρω από έναν νευροχειρουργό που πιστεύει πως μπορεί να απομονώσει την πηγή του κακού στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου και να διορθώσει το κακό, επιχειρώντας να συνεργαστεί με έναν μανιακό δολοφόνο.

 

 

topontikiSource link

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here