Συνέντευξη στην ΕΡΤ δίνει αυτή την ώρα ο Παύλος Πολάκης, για το δάνειο από την Attica Bank και την συνομιλία που είχε με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα χθες. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε μεταξύ άλλων:

«Καλοδεχούμενη η εισαγγελική παρέμβαση, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Κατά παραγγελία του κ. Στουρνάρα. Όπως δήλωσα σαφώς και πήρα τηλέφωνο τον κ. Στουρνάρα, ουδέποτε τον απείλησα και ουδέποτε ηχογράφησα την συνομιλία μας. Αν αποδειχτεί ότι δεν έχει γίνει ηχογράφηση, θα φταίω εγώ να κάνω μήνυση μετά στον κ. Στουρνάρα;».

* Θα ποινικοποιήσουμε τα δάνεια για ένα σπίτι ή έπρεπε κι εμείς να κυκλοφορούμε με βαλίτσες; Να ζητήσω και συγνώμη που δεν έβγαλα τρόπο με άλλα λεφτά;

* Δεν απείλησα ποτέ τον κ. Στουρνάρα. Του είπα να ελέγξει και τα άλλα δάνεια. Τον σεβασμό στον κ. Στουρνάρα τον έχουμε αποδείξει. 

* Το ξαναλέω και πάλι. Αν δεν το κάνει, θα ζητήσω επίσημα συνάντηση για να τον πείσω να το κάνει. Πρέπει να το κάνει για να πείσει ότι όντως είναι ανεξάρτητη αρχή. 

* Εδώ είμαι. Δεν φοβάμαι. Είμαι καθαρός. Μπορώ να απαντήσω στα πάντα, μιλάω με στοιχεία. Όταν λέω πήραμε νοσοκομεία με 730 εκατ. χρέος και θα τα παραδώσουμε με 300 εκατ. πλεόνασμα, δεν αμφισβητείται.  

 

topontikiSource link

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here