Άρχισαν ήδη οι πολιτικές εργασίες σε πολλά επιτελεία πολλών μικρών και μεγάλων δήμων της χώρας, προκειμένου να καταλήξουν οι παρατάξεις στους επικεφαλείς, που θα ηγηθούν στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Δήμο Κομοτηνής.

Επικρατεί όμως έντονος προβληματισμός στους αυτοδιοικητικούς άρχοντες για την όλη λογική με την οποία συντάχθηκε ο λεγόμενος νόμος Κλεισθένη, όπου αναφέρεται στον τρόπο διοίκησης των δήμων.

Σκέφτηκαν άραγε οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Εσωτερικών εάν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος αυτός στην πράξη ώστε να υπάρχει μια ομαλή λειτουργία και αποτελεσματική διοίκηση στους δήμους, όταν για την επίτευξη πλειοψηφίας δεν είναι βέβαιο ότι θα επικρατεί πάντοτε πνεύμα συνεργασίας με αυτοδιοικητικά κριτήρια, αλλά με κομματικά ή εμπαθώς προσωπικά;

Τι θα γίνει άραγε στην περίπτωση του Δήμου Κομοτηνής που είναι νευραλγικής σημασίας  από πολλές απόψεις και για πολλούς λόγους;

Γι΄αυτό απαιτείται από τώρα οι παρατάξεις του Δήμου Κομοτηνής να βάλουν τα πράγματα κάτω και να σκεφτούν πολύ σοβαρά την ευθύνη που επωμίζονται, ώστε να μην δούμε τραγελαφικές και επικίνδυνες καταστάσεις. Όπως ακριβώς συνέβη για άλλους λόγους βέβαια με το Δήμο Ιάσμου. Τα περαιτέρω σχόλια δικά σας….

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here