Πόσο παράξενα όντα είναι οι άνθρωποι. Βλέπεις κάποιο πρόσωπο καθημερινά, με το οποίο μεγάλωσες στην ίδια γειτονιά ή κατοικείς στην ίδια πόλη και γνωρίζεις τα ισχνά οικονομικά του και γενικά τη ζωή του. Ξαφνικά το πρόσωπο αυτό ευνοείται από διάφορες καταστάσεις και αποκτά χρήματα και θέση, οπότε η καλημέρα κόβεται και η αλαζονεία μαζί με την έπαρση αποτυπώνονται στο πρόσωπο του.

Τελικά οι άνθρωποι που δεν έχουν καλλιέργεια, ποιότητα, αρχές και ήθος, κρίνονται απολύτως ελλιπείς και τραγικά λίγοι, όταν αποκτήσουν χρήματα και θέση εξουσίας.

Αυτό συμβαίνει στον πολιτικό, ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό, δικαστικό, εκκλησιαστικό και δημοσιογραφικό στίβο. Το θλιβερό όμως είναι ότι αυτά τα πρόσωπα επιλέγουν και κυριαρχούν προκαλώντας μάλιστα πολλές φορές κακό στο κοινωνικό σύνολο, διότι δεν έχουν ποτέ μέτρο , όρια και φραγμούς, ενώ την ίδια στιγμή άνθρωποι αξιοπρεπείς, σοβαροί, καλλιεργημένοι και έντιμοι, χάνονται είτε γιατί γίνονται ενοχλητικοί με το ήθος τους που κάνει τη διαφορά, είτε γιατί δεν συμβιβάζονται με τη βρομιά και την αλητεία , αρνούμενοι να σέρνονται ως ερπετά και ιπποκόμοι του κάθε κομπλεξικού αλαζόνα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here