Προκαλεί εντύπωση πως κατά τα λοιπά ο πανέξυπνος κύριος Μητσοτάκης φαίνεται ότι είναι εγκλωβισμένος σε φαύλο κύκλο έντονων  προσωπικών συναισθηματισμών που δεν του επιτρέπουν να σκεφτεί με την αντικειμενική και ψυχρή λογική που θα του εξασφαλίσει τη νίκη στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Ο λόγος βέβαια αφορά τα κατά το τελευταίο δίμηνο συνεχή δημοσιεύματα σε ιστολόγια και μεγάλες εφημερίδες, πολιτικά σχόλια για την εμμονή της ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να στηρίζει  τον από τα ίδια τα στελέχη της παράταξης στην Περιφέρεια, δυσμενώς κρινόμενο κ. Μέτιο, ο οποίος όπως λένε τα πολιτικά καφενεία είναι το σίγουρο εισιτήριο για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει μάλλον χαλασμένη πολιτική πυξίδα, για να μην αντιλαμβάνεται ότι ο κ. Μέτιος είναι σαν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χωρίς φρένα, που τρέχει κατευθείαν στο γκρεμό.

Είναι λοιπόν ώρα να καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης που φημίζεται για την αποφασιστικότητα του, να ενεργήσει σαν τον Μέγα Αλέξανδρο και να κόψει τον γόρδιο δεσμό που λέγεται Χρήστος Μέτιος, διότι ότι δεν λύνεται, κόβεται…..

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TV ΡΟΔΟΠΗ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ MARON TV ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here