17-01-2023 ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ

0
41

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ

 

 

Φαίνεται η καθημερινή ρουτίνα δεν αφήνει τους Έλληνες να δουν την ωμή πραγματικότητα ότι το γενος των Ελλήνων αποδεκατίζεται καθημερινά τόσο από την τραγική υπογεννητικότητα όσο και από την φυγή χιλιάδων νέων Ελλήνων κατά την τελευταία δεκαετία.

Πώς είναι δυνατόν η υπογεννητικότητα που αποτελεί τον πρώτο επικίνδυνο παράγοντα εξαφάνισης των Ελλήνων, να μην αντιμετωπίζεται σοβαρά από το ελληνικό κράτος για αύξηση των γεννήσεων όταν γειτονικά μας κράτη πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και θέτουν σε αμφισβήτηση την επιβίωσή μας.

Ενας μάλιστα παράγοντας που επιμελώς δεν συζητιέται αφορά την παρουσία χιλιάδων μεταναστών η οποίοι η ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι θα επιφέρουν τέτοιες πληθυσμιακές αλλαγές και μεταβολές επικινδυνότητας το ήδη υφιστάμενο πληθυσμιακό πρόβλημα, με κίνδυνο να μιλάμε στο μέλλον για Έλληνες που είναι διάσπαρτα στον πλανήτη χωρίς την μητρική πατρίδα.

Φαίνεται ότι κάνουμε το αντίθετο από εκείνο του μεγάλου Αλεξάνδρου οποίος στα πέρατα της γης ενέσπηρε την Ελληνική φυλή ενώ σήμερα ξεριζώνεται η ελληνική φυλή από την μήτρα που την γέννησε.

   

 

Γιωργος Μαλουσης

17-01-2023

Leave a reply