Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Τανιμανίδης – Μπόμπα: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους στη Σίφνο
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > GOSSIP > Τανιμανίδης – Μπόμπα: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους στη Σίφνο
GOSSIP

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο τους στη Σίφνο

Last updated: 21/08/2018 11:16
Rodopinet.gr
Share
SHARE



Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και η αντίστροφη μέτρηση για τις τελευταίες ετοιμασίες έχει ξεκινήσει. Το διάσημο ζευγάρι που επέλεξε το αγαπημένο του νησί για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα.

Το μυστήριο θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης –όπως είναι άλλωστε γνωστό. Τα δυο ζευγάρια έχουν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις και αυτή η κουμπαριά θα είναι σαν μια επισφράγιση της φιλίας τους! Όσο για τους καλεσμένους του Mr Survivor και της καλής του, θα είναι συγγενείς, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, το ζευγάρι θα κάνει ένα cocktail party το βράδυ της Παρασκευής, σε αγαπημένο στέκι της Σίφνου, το Σάββατο, θα χωριστούν για να ετοιμαστούν για το μυστήριο και θα ακολουθήσει η γαμήλια τελετή και το γλέντι του γάμου. Τέλος, την επόμενη μέρα, ο Σάκης και η Χριστίνα θα αποχαιρετήσουν τους καλεσμένους τους με ένα brunch με νησιωτική lounge διάθεση.

H νύφη θα φορέσει μια δημιουργία της Celia Kritharioti και το κουστούμι του Σάκη θα ράψει o Τάκης Γιαννάτος. Μάλιστα, τόσο ο γαμπρός, όσο και η νύφη έχουν κάνει τις πρόβες για τα ρούχα τους και ελέγχουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Στις αρχές του Αυγούστου, το ζευγάρι βρέθηκε μάλιστα στη Σίφνο, και ο Σάκης αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι περιμένοντας τη μέρα του γάμου: «Σήμερα πήγαμε στη Σίφνο για να καταλήξουμε σε κάποιες τελικές λεπτομέρειες του γάμου μας…ναι αγόρια, σαν άντρες πρέπει να ασχοληθούμε κι εμείς με αυτό το κομμάτι  (you’ll soon find out)!



Source link

You Might Also Like

Black out σε Facebook και Instagram

«ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΝΑ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΠΕΘΕ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου

Περπατά ξυπόλυτος πάνω σε σπασμένα γυαλιά o Ευθυμιάδης και ο Σρόιτερ ακολουθεί

Rodopinet.gr 21 Αυγούστου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Τα σκίτσα του Αρκά για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια!
Next Article Συνελήφθη 31χρονος για εμπρησμό στο Περιστέρι
Ad image
Ad image
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?