Το είχαμε επισημάνει εδώ και μήνες και αυτό έδειχναν, σημειολογικά, οι επιλογές των προσώπων στα διευθυντικά πόστα.
Ότι στόχος του Ιβαν Σαββίδη είναι να μεταμορφώσει το «Εψιλον» σε MEGA.
Αρχή αποτέλεσε η επιλογή του Τζώνυ Καλημέρη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και πρόσφατα ακολούθησε η επιλογή του Δημήτρη Μιχαλέλη στη θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αμφότεροι πρώην στελέχη της χρυσής περιόδου του MEGA όταν κυριαρχούσε σε ψυχαγωγία και ενημέρωση.
Καθόλου άσχετη, σημειολογικά, η επιλογή ως έδρα του σταθμού, των στούντιο του Μega στην Παιανία όπου συντόμως θα μεταφερθεί όλος ο μηχανισμός του «Εψιλον»… Και το τελευταίο ως είδηση και συμπλήρωμα των παραπάνω..
Διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του «Εψιλον» αναλαμβάνει ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης που κατείχε την ανάλογη θέση στο MEGA μέχρι το κλείσιμό του.
Στο «Εψιλον» πάει και η Στέλλα Κουκά παραγωγός στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Πηγή: enimerosi24