Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Σιδηροδρομικό δυστύχημα Φθιώτιδας: Είχε χάσει τον σύζυγό της η καθηγήτρια. Μεγάλωνε δύο παιδιά
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > ΚΟΙΝΩΝΙΑ > Σιδηροδρομικό δυστύχημα Φθιώτιδας: Είχε χάσει τον σύζυγό της η καθηγήτρια. Μεγάλωνε δύο παιδιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σιδηροδρομικό δυστύχημα Φθιώτιδας: Είχε χάσει τον σύζυγό της η καθηγήτρια. Μεγάλωνε δύο παιδιά

Last updated: 27/09/2018 11:05
Rodopinet.gr
Share
SHARE



Συγκλονίζει τη Φθιώτιδα η πρωινή τραγωδία στις ράγες και τα όσα αποκαλύπτονται για την άτυχη καθηγήτρια. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας…

Στις ράγες του τρένου σταμάτησε το ταξίδι τεσσάρων καθηγητών που ξεκίνησαν από τη Λαμία για την Τιθορέα, όπου δίδασκαν στο γυμνάσιο. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με τρένο λίγο πριν από την Τιθορέα με συνέπεια να ανασυρθεί νεκρή η συνοδηγός και να τραυματιστούν ελαφρότερα οι υπόλοιποι.

Το ταξίδι των τεσσάρων καθηγητών, δύο γυναίκες και δύο άνδρες (ο ένας ιερέας), ήταν καθημερινό καθώς ξεκινούσαν κάθε πρωί από τη Λαμία πηγαίνοντας για το Γυμνάσιο της Τιθορέας όπου διδάσκουν. Σήμερα το πρωί, το Ι.Χ. βρέθηκε πάνω στις ράγες του τρένου την ώρα που από εκεί περνούσε η αμαξοστοιχία από τη Λαμία προς την Αθήνα.

Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο σε μια πορεία περίπου ενός χιλιομέτρου, αφού το χτύπησε από την πλευρά του συνοδηγού και προς τα πίσω. Λίγο αργότερα αστυνομικοί και πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν πολύ γρήγορα τους τρεις, από τους τέσσερις επιβάτες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς όμως σοβαρά τραύματα. Χρειάστηκαν ενισχύσεις της δύναμης της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί η συνοδηγός, η οποία ανασύρθηκε νεκρή μέσα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.
Είχε χάσει τον σύζυγό της η άτυχη καθηγήτρια

Όπως αποκαλύπτεται η άτυχη καθηγήτρια που σκοτώθηκε είχε χάσει πριν από περίπου δύο χρόνια τον σύζυγό της και μεγάλωνε μόνη τα παιδιά. Πήγαινε καθημερινά στο Γυμνάσιο που δίδασκε αλλά αυτή τη φορά η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η άτυχη εκπαιδευτικός, μητέρα δύο παιδιών, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και άφησε την τελευταία της πνοή. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο από την Αμφίκλεια και τη Λαμία, η συνοδηγός του οχήματος, καθηγήτρια του Γυμνασίου Κάτω Τιθορέας, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μία ακόμη γυναίκα.

Όπως λέει στο NewsIt.gr ο δήμαρχος Αμφίκλειας, η αδικοχαμένη καθηγήτρια ζούσε για τα παιδιά της και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Το ένα της παιδί σπούδαζε και το άλλο πήγαινε στο γυμνάσιο

Η μαρτυρία γυναίκας που επέβαινε στο τρένο

 

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

newsit.



Source link

You Might Also Like

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για βόμβα – Τελικά ήταν laptop

Σύγκρουση πλοίων στη Χίο: Άμεση κινητοποίηση του ελληνικού μηχανισμού έρευνας και διάσωσης

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει βίντεο – ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία στην Περαία

Φωτιά στον Άλιμο: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον έναν από τους δράστες να πετάει εκρηκτικό μηχανισμό

Βόλος: Ιερέας μπούκαρε με το αυτοκίνητο του σε λαϊκή αγορά και παρέσυρε πεζή

Rodopinet.gr 27 Σεπτεμβρίου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Προθεσμία για τις 22 Οκτωβρίου πήρε ο Γιάννος Παπαντωνίου
Next Article Φουρτούνα και στη λίμνη των Ιωαννίνων. Τα νερά έφτασαν μέχρι την πλατεία
Καιρός
12 °C
Komotini
overcast clouds
12° _ 12°
73%
1 km/h
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?