Σάλος με το στοίχημα που θέλει τους David και Victoria Beckham να χωρίζουν

0
321Εσύ, θα βάλεις στοίχημα πως το ζεύγος Beckham, ο David και η Victoria Beckham θα χωρίσουν σύντομα; Αν θέλεις όντως να βάλεις το στοίχημα, μπορείς, μιας και εταιρία στοιχημάτων, η γνωστή Paddy Power αποφάσισε να εντάξει στα ειδικά στοιχήματα της σελίδας της το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού.

Πάντως, παρά την κίνηση αυτή της στοιχηματικής εταιρίας, η Victoria και ο David μέσω του εκπροσώπου τους αποκάλεσαν για γέλια και ντροπιαστική την κίνηση αυτή της γνωστής εταιρίας.

Από τη μεριά της εταιρίας στοιχημάτων, εκπρόσωπό της ανέφερε πως δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη αιτία που τους οδήγησε στη δημιουργία στοιχήματος για το διαζύγιο των Beckham.

Πάντως, η 44χρονη Victoria, πόσταρε μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της Harper, γράφοντας: Μας λείπεις και σε αγαπάμε David, κάνοντας tag τον επί χρόνια σύζυγό της.

Ο David βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μαϊάμι για δουλειά ενώ η Victoria παραμένει στο Λονδίνο.

David και Victoria έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: τον 19χρονο Brooklyn, τον 15χρονο Romeo, τον 13χρονο Cruz και την 6χρονη Harper και ετοιμάζονται να γιορτάσουν 19 χρόνια γάμου τον επόμενο μήνα.

queenSource link

Leave a reply