Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Παρίσταναν τους εφοριακούς και άρπαξαν 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > ΚΟΙΝΩΝΙΑ > Παρίσταναν τους εφοριακούς και άρπαξαν 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρίσταναν τους εφοριακούς και άρπαξαν 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Last updated: 13/09/2018 7:51
Rodopinet.gr
Share
SHARE



Στα χέρια της Ασφάλειας Καρπενησίου βρίσκονται μέλη σπείρας που εξαπατούσε κυρίως ηλικιωμένα άτομα σε διάφορες περιοχές της χώρας. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δυο άνδρες και μια γυναίκα μετά την καταγγελία 82χρονης, η οποία φαίνεται πως έπεσε στα δίχτυα τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι απατεώνων πήγε στο σπίτι της 82χρονης σε χωριό της Ευρυτανίας το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γυναίκα συστήθηκε ως λογίστρια και ο άνδρας ως εφοριακός και της είπαν ότι η κόρης της μπορεί να λάβει επιστροφή από την εφορία, αλλά πρώτα πρέπει να πληρώσει ένα μικρό παράβολο.

Ανυποψίαστη η γυναίκα που αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα, προθυμοποιήθηκε να δώσει τα χρήματα για το παράβολο, όπως και έγινε.

Οι δράστες όμως κατάλαβαν ότι η ηλικιωμένη έχει «γερό» κομπόδεμα και της το άρπαξαν όλο βγάζοντας λεία πάνω από 20.000 ευρώ. Όταν  η 82χρονη κατάλαβε τι έγινε ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Με άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας στήθηκαν μπλόκα σε όλα τα πιθανά σημεία και περίπου μια ώρα αργότερα το αυτοκίνητο του ζεύγους των απατεώνων μαζί με έναν ακόμα συνεργό, προσπάθησε να βγει από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Εκεί τους περίμεναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρπενησίου μαζί με τους συναδέλφους τους από το Αγρίνιο.

Πληροφορίες λένε πως η ηλικιωμένη αναγνώρισε τους απατεώνες, που κρατούνται και ανακρίνονται στο Καρπενήσι.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr πρόκειται για επαγγελματίες  που εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις και το μόνο που μένει είναι να το επιβεβαιώσει η αστυνομία.

 

 



Source link

You Might Also Like

Θήβα: 38xχρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα από σφαίρα

Κως: Έχει ξανασυμβεί – Αποκάλυψη για την κατάσταση του ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ: Τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ – Οι βάρδιες των ασθενοφόρων στην Αττική

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν είχε θέμα καρδιάς η Τζωρτζίνα κατέθεσε δεύτερος γιατρός από το Ωνάσειο

Κατέθεσε η 36χρονη που τη μαχαίρωσε 14 φορές ο αρραβωνιαστικός της – Βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ

Rodopinet.gr 13 Σεπτεμβρίου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Ψάρευε ανήλικες στο Facebook – Έπεσε στην παγίδα μιας μάνας
Next Article Σφοδρή επίθεση Μαξίμου για τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
Καιρός
12 °C
Komotini
overcast clouds
12° _ 12°
73%
1 km/h
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?