Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Πήρε 10 με τόνο ο Ολυμπιακός
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > ΑΘΛΗΤΙΚΑ > Πήρε 10 με τόνο ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε 10 με τόνο ο Ολυμπιακός

Last updated: 05/05/2019 10:13
Rodopinet.gr
Share
SHARE



Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με 3-0 από την έδρα της ΑΕΛ και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με δέκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και με την καλύτερη επίθεση (με το ντέρμπι αιωνίων να υπολογίζεται ως 0-1). 

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νάτχο, που είχε τον ρόλο του… play maker (με τον Φορτούνη να έρχεται από τον πάγκο) και έφτιαξε τα δύο πρώτα γκολ. Στο 24’ με κάθετη για τον Χασάν, ενώ στο 49’ έστρωσε για τον Ομάρ, που με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Καμαρά στο 86’ σημείωσε με κεφαλιά (από σέντρα του Τοροσίδη) το τρίτο τέρμα των Πειραιωτών. 

Αρκετές δοκιμές έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξεκίνησε την ομάδα του με τρία στόπερ (βασικός ο Αβραάμ μαζί με Σισέ και Μεριά) και δύο φορ (Χασάν, Σολδάνο). 

Το ματς 

Υπήρχαν καλοί… οιωνοί πριν το ματς για ωραίο θέαμα στην αναμέτρηση. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν τη δυνατότητα να παίξουν πιο απελευθερωμένα και δίχως άγχος, διότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο δεν επιβεβαιώθηκαν οι εικασίες. 

Το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο, δεν είχε αρκετές καλές στιγμές σε αυτό το διάστημα, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται βραχυκυκλωμένοι και χωρίς χημεία στο α’ μέρος. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αλλαγή συστήματος από τον Μαρτίνς, δίχως μπορεί να του ψέξει κάτι, διότι τέτοια ματς προσφέρονται και για δοκιμές, ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν. Ο αγωνιστικός χώρος της «AEL FC Arena» ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, αλλά η «παγωμένη» εξέδρα -λόγω του λιγοστού κόσμου- δεν έδινε ώθηση στην ομάδα του Φέστα. 

Αυτός ο συνδυασμός των παραπάνω δεδομένων είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί ένα μέτριο θέαμα με λίγες καλές στιγμές. Η πρώτη τελική προήλθε από την ΑΕΛ στο 6’, που είχε και τη μοναδική καλή της στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά, με το στημένο του Γιακιμόβσκι και την κεφαλιά-πάσα του Γκόλια για τον Μόρα, που αιφνιδιάστηκε (λόγω της κοντινής απόστασης από τον συμπαίκτη του) και αστόχησε. 

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός (όπως και κόντρα στη Λαμία) και στην πρώτη του καλή φάση άνοιξε το σκορ. Ο Νάτχο «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα, βγάζοντας φάτσα με την εστία τον Χασάν που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κρίστινσον. Η επόμενη και ουσιαστικά τελευταία καλή στιγμή προέκυψε στο 38’, όταν ο Τσιμίκας πλαγιοκόπησε και γύρισε συρτά για τον Ομάρ, που είδε την μπάλα να γκελάρει λίγο πριν φτάσει σε αυτόν, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να κάνει «τσαφ» από πολύ καλή θέση. 

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη δίχως και πάλι, πάντως, να διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Αλλά, τουλάχιστον, είχε καλύτερο ρυθμό σε ένα πολύ μεγάλο μέρος, είχε περισσότερες ευκαιρίες και δύο γκολ. Πολύ ορεξάτος ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε πλέον προσαρμοστεί στο νέο του σύστημα και είχε λυθεί κάπως επιθετικά. Η πρώτη του καλή στιγμή έγινε στο ξεκίνημα, με τον Νάτχο να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Κρίστινσον, ενώ στο 49’ οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πιο κοντά στη νίκη. Ο Νάτχο «έσπασε» από τ’ αριστερά για τον Ομάρ, που με το αριστερό εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Η ομάδα του Μαρτίνς δεν… φρέναρε και ακολούθησε ένα καλό διάστημα μέχρι το 70’ κοντά. Η καλή συνεργασία Τσιμίκα με Φορτούνη από τα πλάγια δεν έφερε κάποια καλή στιγμή, αφού η περιοχή ήταν «άδεια». Η ΑΕΛ κατάφερε στο 62’ να φτιάξει ευκαιρία έπειτα από κόρνερ, αφού ο Καμαρά έδιωξε και πάλι άτσαλα και ο Σικάβκα είδε την μπάλα να μένει… ζωντανή στην περιοχή, αλλά σε διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε ουσιαστικά να εκτελέσει τον Λοντίγκιν που μάζεψε. 

Φορτούνης και Νάτχο έδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν και μεταξύ τους, βγάζοντας στο 69’ στην κόντρα τον Ολυμπιακό, αλλά το κακό τελείωμα του Τσιμίκα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέρησε στον Ισραηλινό την τρίτη του σημερινή ασίστ. Κάπου εκεί «έσβησε» το παιχνίδι. Κυρίως όμως μετά το γκολ του Καμαρά με κεφαλιά στο 86’, έπειτα από ωραία σέντρα του Τοροσίδη. 

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79′ Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67′ Νούσιος), Νούνιτς (58′ Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Ελαμπντελαουί (82′ Τοροσίδης), Τσιμίκας, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72′ Γκερέρο), Χασάν (58′ Φορτούνης), Σολδάνο 

Πηγή: sport-fm.gr



Source link

You Might Also Like

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φώτης Ιωαννίδης: Η Σέλτικ παρακολουθεί τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Με Χάποελ Ιερουσαλήμ η ΑΕΚ στα playoffs του Basketball Champions League

Συγκίνηση, δάκρυα, χαρά, σεβασμός για τον Λιονέλ Μέσι και την εθνική Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΟΔΙΚΟΥ

Rodopinet.gr 5 Μαΐου 2019
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Συρία: Οκτώ άμαχοι νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς
Next Article Φονική πυρκαγιά σε αεροσκάφος στη Μόσχα: Τουλάχιστον 13 νεκροί
Ad image
Ad image
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?