Ναταλία Γερμανού: Ειπώθηκε ότι μου ζητήθηκε ραντεβού από το κανάλι μου και εγώ είπα όχι

0
268Ναταλία Γερμανού και Epsilon σταματούν τη συνεργασία τους σε λίγες εβδομάδες.

Η Ναταλία Γερμανού αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι, παρόλο που δεν το συνηθίζει, θέλησε να απαντήσει σχετικά με την αναφορά του Γιάννη Πουλόπουλου Στη Φωλιά των Κου Κου πως οι συζητήσεις της ήταν τόσο προχωρημένες που αρνήθηκε ραντεβού με το Epsilon.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω γενικώς. Απλά επειδή ειπώθηκε κάποια στιγμή σε κάποια εκπομπή που την παρουσιάζουν και φίλοι μου κιόλας. Δεν ειπώθηκε από τους ίδιους. Ειπώθηκε ότι μου ζητήθηκε ραντεβού από εδώ από το κανάλι μου, από την διευθύντρια μου και εγώ είπα «όχι, δεν έρχομαι καν να συζητήσω». Δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα παιδιά. Μην λέτε τρέλες σας παρακαλώ πολύ.

Μη λέτε και πράγματα τα οποία δεν συνάδουν και καθόλου με τον χαρακτήρα μου. Σαφώς και όταν μου ζητά η διευθύντρια μου, η κυρία Μαραγκουδάκη, ραντεβού, σαφώς και κάνω τα ραντεβού και ένα και δύο και όσα μου ζητήσει. Δεν είμαι εγώ άνθρωπος που θα μου ζητήσει ο διευθυντής/ διευθύντρια του καναλιού ραντεβού και τα πω κάτι τέτοιο. Όταν κάνετε ρεπορτάζ σας παρακαλώ διασταυρώστε το πρώτα. Δεν ζητάω κάτι παράλογο. Ο Γιάννης Πουλόπουλος το είπε, ελπίζω όχι με κακή πρόθεση. Αλλά ήταν τόσο άτοπο και τόσο όχι Ναταλία η συμπεριφορά που περιέγραψε. Το κλείνουμε, απλά θέλω να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήμουν αγενής απέναντι στη διευθύντρια μου», ξεκαθάρισε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο:Source link

Leave a reply