Νέο επεισόδιο μεταξύ Σπίρτζη – Μανιάτη στη Βουλή

0
98Συνέχεια στην προ ημερών κόντρα τους με ένα νέο οξύτατο επεισόδιο έδωσαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννη Μανιάτη. 

Ο νέος καυγάς στήθηκε και πάλι κατά τη συζήτηση της κύρωσης της σύμβασης παραχώρησης του Θριασίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Σπίρτζης παρότρυνε τον κ. Μανιάτη να πάει από τώρα στην ΝΔ αφού όπως υπενθύμισε έκανε πολύ καλά τη δουλειά του ως υπουργός της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μανιάτης αντέδρασε άμεσα και αφού ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού μίλησε για  «αθλιότητες».

«Επειδή σας ενδιαφέρει πάρα πολύ εκεί στα υπόγεια του Μαξίμου που πηγαίνετε το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής που αποτελεί στρατηγικό αντίπαλο σας, σας λέω ότι θα υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του στις εκλογές»  δήλωσε ο κ. Μανιάτης απευθυνόμενος προς τον Χρήστο Σπίρτζη και συνέχισε «το λέω σε σας που έχετε στρατηγικό σύμμαχο τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο, άρα τέτοια μαθήματα από εσάς που κάνατε καριέρα στο ΠΑΣΟΚ δεν δέχομαι».

 «Υπήρξατε υπουργός του Σαμαρά» επανήλθε ο κ. Σπίρτζης.

«Υπουργός του ΠΑΣΟΚ» τον διέκοψε ο Γιάννης Μανιάτης, «εσείς είστε υπουργός του Πάνου Καμμένου…» ανέφερε.

«… Και τώρα θέλετε να γίνετε υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη» ξαναπήρε το λόγο ο υπουργός για να τον διακόψει εκ νέου ο Γιάννης Μανιάτης, «την καρέκλα αυτή δεν θα τη ξαναδείτε διότι τους γενίτσαρους τους βάζει ο λαός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

 Source link

Leave a reply