Λονδίνο: Συνελήφθησαν 3 άνδρες για την επίθεση με οξύ σε τρίχρονο αγοράκι

0
191Στη σύλληψη τριών ανδρών, που επιτέθηκαν με οξύ σε ένα τρίχρονο αγοράκι, στην πόλη Ουόρτσεστερ, προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Λονδίνο.

Το αγοράκι που δέχτηκε την επίθεση από την ομάδα ανδρών, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο ένα χέρι του και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αναφέρει το protothema.gr.

«Πλέον έχει πάρει εξιτήριο όμως δεν είναι ακόμη γνωστές οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του τραυματισμού του», γνωστοποίησε η αστυνομία.

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές την ώρα της επίθεσης. Η μητέρα του παιδιού κρατούσε το αγοράκι στην αγκαλιά της και φώναζε: «Τι έκαναν στο παιδί μου;» 

Επίσης, με ανακοίνωσή της αστυνομίας, αναφέρει ότι έχει συλλάβει τρεις άνδρες ηλικίας 22, 25 και 26 ετών, με την υποψία ότι συνωμότησαν για να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες.

Ένας άλλος 39χρονος άνδρας παραμένει υπό κράτηση.

Στη Βρετανία παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ραγδαία αύξηση των επιθέσεων με οξύ και η κυβέρνηση αναλαμβάνει δράση για να επιβάλει αυστηρότερους κανόνες στην πώληση τέτοιων ουσιών, κυρίως σε όσους είναι κάτω των 18 ετών.Source link

Leave a reply