Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Λαμία: Η κατηφόρα της Ρήγα Φεραίου κάνει τους ποδηλάτες επικίνδυνους. 9χρονος στο νοσοκομείο
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > ΚΟΙΝΩΝΙΑ > Λαμία: Η κατηφόρα της Ρήγα Φεραίου κάνει τους ποδηλάτες επικίνδυνους. 9χρονος στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Η κατηφόρα της Ρήγα Φεραίου κάνει τους ποδηλάτες επικίνδυνους. 9χρονος στο νοσοκομείο

Last updated: 15/09/2018 10:20
Rodopinet.gr
Share
SHARE



Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ποδήλατο στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Λαμίας, την οδό Ρήγα Φεραίου.

Η κατηφόρα της παραπάνω οδού, έχει συχνά μετατραπεί σε πίστα αγώνων ποδηλάτων, σύμφωνα με καταγγελίες ιδιοκτητών και θαμώνων καταστημάτων που βρίσκονται κατά μήκος της, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα ατυχήματος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 6:30’ το απόγευμα της Παρασκευής (14/9) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο απρόσεχτος νεαρός ποδηλάτης παρέσυρε ένα 9χρονο αγοράκι προκαλώντας του εκδορές στο πρόσωπο κάτω από το μάτι του.

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς ευτυχώς να διαπιστωθεί κάτι σοβαρό, ωστόσο η ψυχική οδύνη του μικρού και των γονιών του ήταν μεγάλη.

«Νεαροί ποδηλάτες, οι περισσότεροι ανήλικοι και χωρίς να φορούν κράνος, τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στους πεζόδρομους της πόλης και ειδικότερα στη Ρήγα Φεραίου. Αν στο διάβα τους βρεθεί κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος θα έχουμε σοβαρό ατύχημα. Φυσικά εκτός από τους πεζούς κινδυνεύουν και οι ίδιοι από πιθανή σύγκρουση και με αυτοκίνητο, αφού πολλές φορές βγαίνουν χωρίς να ελέγχουν με μεγάλη ταχύτητα από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην πλατεία Πάρκου. Τους έχουμε κάνει πολλές φορές παρατήρηση, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα…», έλεγε ένας από τους επαγγελματίες στο LamiaReport.

 lamiareport.



Source link

You Might Also Like

Τζόκερ Κλήρωση 2573 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέες αποκαλύψεις για τον 59χρονο σταθμάρχη: Εκπαιδευόταν σε σταθμό χωρίς πίνακα ελέγχου

Την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της μητέρας της Μπέτυς Μπαζιάνα

Γλυκά Νερά: Οι νέοι όροι επικοινωνίας των γονιών του συζυγοκτόνου πιλότου με τη μικρή Λυδία

Ποια δρομολόγια τρένων δεν θα εκτελεστούν την Τετάρτη

Rodopinet.gr 15 Σεπτεμβρίου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Google: Οι δύο γρίφοι που βάζει σε κάθε υποψήφιο εργαζόμενο. Μπορείτε να τους λύσετε;
Next Article Νέα δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ: Ποια είναι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ;
Ad image
Ad image
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?