Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής του Λούκα Γιώρκα: Πήρα αντικαταθλιπτικά – Είχα κρίσεις πανικού

0
183


Μέσα από μία λιτή ανάρτησή του στα social media, ο Λούκας Γιώρκας αποκάλυψε όλα όσα τον βασάνιζαν εδώ και καιρό, όμως κανείς δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ο οποίος μας εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία στη Eurovision πριν από μερικά χρόνια θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο όλα όσα τον ταλαιπωρούσαν εδώ και χρόνια.

«Η δημοσιότητα μοίρασε τη ζωή μου στα δύο. Με φόρτωσε με την ευθύνη του προτύπου, της απόδειξης του αδύνατου, του ψεύτικου καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας από την οποία πάσχει η εποχή μου, μα ήμουν μικρός. Έτσι προσπαθούσα για χρόνια να κάνω κακό σε αυτόν το ”διάσημο” που μπήκε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω. Τον φοβόμουνα γιατί δε μπορούσα να τον διαχειριστώ… για αυτό ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που ”πεθαίνω” και έσκιζα τις αφίσες του στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια. Έκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμη πιο κοντά στο Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι. Ότι αυτός ο οποίος μάχομαι δεν είναι εχθρός μου. Δεν είναι καν φίλος μου. Είμαι εγώ…και αυτόματα δυνάμωσα. Μάζεψα τα θρύψαλα από κάθε γωνιά του είναι μου και με ξαναέφτιαξα. Τώρα δε θα πω ”είμαι έτοιμος”, αλλά είμαι εδώ και έχω την εμπειρία και την ακεραιότητα που χρειάζομαι για να διαχειριστώ πιο σωστά τις μάχες που έρχονται!!!», έγραψε.

 Source link

Leave a reply