Εύβοια: Αίσιο τέλος για τον 75χρονο που τραυματίστηκε και έμενε εγκλωβισμένος για ώρες

0
92Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ανθρώπου που είχε πέσει και είχε τραυματιστεί στην αποκλεισμένη Γλυφάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Το ερπυστριοφόρο όχημα της ΠΥ Χαλκίδας ξεκίνησε από τα Ψαχνά και κατάφερε να παραδώσει τον 75χρονο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε μετά την Στενή, γύρω στις 19.00 το απόγευμα.

‘Εχει σπάσει το χέρι του και έχει χτυπήσει στο ισχίο του. Σημαντικά συνέβαλαν και οι άνδρες του Κλιμακίου Εθελοντών Πυροσβεστών Ψαχνών. Στην ευρύτερη περιοχή παρεμβαίνουν μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου για να κρατούν τους δρόμους ανοιχτούς.

Πρόκειται για έναν δήμο, ο οποίος χτυπήθηκε σφοδρότατα από την Ωκεανίδα. Από τη Στενή και πάνω το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, ενώ στην περιοχή της Μακρυκάπας δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.         

Σε ετοιμότητα είναι και το Κλιμάκιο των Εθελοντών Πυροσβεστών στα Ψαχνά, το οποίο παρεμβαίνει όπου χρειάζεται, όπως και οι υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες της Εύβοιας. Μάχη με τον χιονιά δίνουν και οι οδηγοί των μηχανημάτων στον εθνικο οδικό άξονα Χαλκίδας Αιδηψού.

 

Πηγή: tvstar.gr

 Source link

Leave a reply