Γιαγιά πήγαινε τα εγγόνια της στο σχολείο μέσα σε κλουβιά για σκύλους

0
172Σοκαρισμένοι οι γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους σε ένα σχολείο του Τενεσί των ΗΠΑ παρακολούθησαν μια σοκαριστική σκηνή το περασμένο Σάββατο. Μία γυναίκα να βγάζει δύο μικρά παιδιά από το αυτοκίνητό της, μέσα από τα κλουβιά για σκύλους που είχε στο πορτ μπαγκάζ της… Ο πιο ψύχραιμος από αυτούς κατέγραψε το στιγμιότυπο με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου και αποτέλεσμα η γυναίκα, που είναι η γιαγιά των παιδιών, να συλληφθεί.

“Πρωταγωνίστρια” του βίντεο είναι η 62χρονη Leimome Cheeks, η οποία απεικονίζεται να αφήνει τα δύο εγγονάκια της, επτά και οκτώ χρονών, στο σχολείο, βγάζοντάς τα από… κλουβιά σκύλων.

Η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα δύο παιδάκια, δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά τους τα μετέφερε με αυτό τον τρόπο υποστηρίζοντας ότι… δεν είχε αρκετό χώρο στο αυτοκίνητό της. Είπαν επίσης ότι έλιωναν από τη ζέστη, αφού δεν άναβε τον κλιματισμό και είχε κλειστά παράθυρα. Κι όλα αυτά, μία ημέρα που οι θερμοκρασίες πλησίαζαν τους σαράντα βαθμούς!

 

news247Source link

Leave a reply