Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Search
Reading: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Στιγμιότυπα από τον γάμο της χρονιάς!
Share
Aa

Rodopinet.gr

Ειδησεογραφικός Δικτυακός Τόπος της Κομοτηνής με καθημερινή ροή είδησεων ,ρεπορτάζ και νέα απο όλη την Ροδόπη και Θράκη.

Aa
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ
    • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΛΛΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ
Follow US
© 2023 - rodopinet.gr
Rodopinet.gr > Blog > GOSSIP > Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Στιγμιότυπα από τον γάμο της χρονιάς!
GOSSIP

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Στιγμιότυπα από τον γάμο της χρονιάς!

Last updated: 18/09/2018 11:26
Rodopinet.gr
Share
SHARE



 O παραμυθένιος γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη το απόγευμα του Σαββάτου, με παρανυφάκι την 3χρονη κόρη τους, Ελένη. 

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.

Στο υπέροχο κτήμα με τις ανθισμένες ροδιές, πραγματοποιήθηκε η ρομαντική τελετή στην άκρη της υπέροχης λίμνης, όπου ενώθηκε το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης, με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 500 καλεσμένων.

Η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της, έφτασε μέσα σε βάρκα, με τις πάπιες να κολυμπούν τριγύρω, ενώ ακούγονταν κεφαλλονίτικες καντάδες που συγκίνησαν όλους.

Μόλις τελείωσε το μυστήριο, το ζευγάρι αποχώρησε με την κόρη του με την βάρκα  ενώ ο Γιώργος Ντάβλας, (ο οποίος είχε αναλάβει και τη διοργάνωση του γάμου) τους συνόδευε ηχητικά τραγουδώντας το Sole Mio. Ταυτόχρονα, όλοι οι καλεσμένοι άφηναν στον ουρανό λευκά φωτεινά μπαλόνια, δίνοντας την δική τους ευχή για το ζευγάρι.

Οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους έγιναν με τη βοήθεια της wedding planner Άντζυς Γεωργακοπούλου που και στο παρελθόν είχε αναλάβει την οργάνωση και τη διακόσμηση στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης.

Τα λουλούδια που επέλεξε και στόλισε με πολύ μεράκι η ‘Εμυ Δρίζου, ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους baby’s breath, που είναι και το «λουλούδι των γάμων», καθώς και λευκές τουλίπες που συμπλήρωναν και ταίριαζαν με το όλο ρομαντικό και παραμυθένιο σκηνικό.

Μετά την τελετή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από τα αστέρια, και τα χιλιάδες φωτάκια που στόλιζαν τον ουρανό, οι καλεσμένοι χαλάρωσαν στο prosseco bar δοκιμάζοντας νόστιμα hors d’oeuvres. 

Το elegant black tie κοστούμι του γαμπρού ήταν των Brook Brothers και το elegant υπέρκομψο νυφικό της Υβόννης Μπόσνιακ ήταν δημιουργία της ίδιας.

H Υβόννη επέλεξε παπούτσια Jimmy Choo, ενώ τo μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη και το χτένισμά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

Δείτα ΕΔΩ Nέες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ



Source link

You Might Also Like

Black out σε Facebook και Instagram

«ΒΑΡΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΝΑ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΠΕΘΕ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου

Περπατά ξυπόλυτος πάνω σε σπασμένα γυαλιά o Ευθυμιάδης και ο Σρόιτερ ακολουθεί

Rodopinet.gr 18 Σεπτεμβρίου 2018
Share this Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Previous Article Μόνο ένας στους πέντε ανθρώπους θα ήθελε να είναι αθάνατος, αν μπορούσε
Next Article Απίστευτες εικόνες στο Αιτωλικό: Οι αράχνες κάλυψαν με το πέπλο τους τα πάντα!
Καιρός
12 °C
Komotini
overcast clouds
12° _ 12°
73%
1 km/h
Ad image
Ad image
Rodopinet.gr

Υπεύθυνος: Γεώργιος Μαλούσης
Επικοινωνία: 6947008011
Email: info@tvrodopi.gr / malousisg.g@gmail.com

Follow US

© 2023 - rodopinet.gr

Καλωσόρισες ξανά!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Lost your password?