Έπιασαν τη φίλη του Χάνιμπαλ της Αρτας

0
83Βαρύ ιστορικό, που προκαλεί ανατριχίλα ακόμη και στους πιο ψύχραιμους, διαπιστώθηκε ότι είχε η 30χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη μαζί με τον 29χρονο συνεργό της το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Λακκώματος στη Θεσσαλονίκη για 15 αρπαγές τσαντών και πέντε κλοπές δικύκλων. 

Η 30χρονη εμπλέκεται σε ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα των τελευταίων ετών. Πρόκειται για την υπόθεση του λεγόμενου «Χάνιμπαλ» της Αρτας, που πριν από πέντε χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Ηταν τέλη Φεβρουαρίου του 2013 όταν ο 36χρονος τότε δράστης Φ.Γ από τους Καραμάτες Αρτας, ενώ ήταν παρούσα η 25χρονη τότε φίλη του Φ.Κ, είχε σκοτώσει, τεμαχίσει με μπαλτά και σκεπάρνι και είχε βράσει τον 48χρονο Γ.Π από τη Φιλιππιάδα, ενώ στη συνέχεια είχε πετάξει τα κομμένα τμήματα σε βόθρο και στον Αραχθο ποταμό. Θύτης και θύμα ήταν χρήστες ηρωίνης και επί χρόνια φίλοι και είχαν διαπληκτιστεί. 

Εναν χρόνο αργότερα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων είχε καταδικάσει τον «Χάνιμπαλ» σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών για τη δολοφονία του 48χρονου Γιώργου, ενώ στην 25χρονη φίλη του είχε επιβάλει κάθειρξη 15 χρόνων για τα αδικήματα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της συνέργειας σε περιύβριση νεκρού. 

Ομως, όπως φαίνεται, η 25χρονη μόλις αποφυλακίστηκε με όρους το έριξε στις αρπαγές τσαντών και τις κλοπές. Η 30χρονη σήμερα γυναίκα έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μαζί με τον 29χρονο συνεργό της έπειτα από μεγάλη αστυνομική έρευνα. Την περασμένη Παρασκευή αφαίρεσαν από την περιοχή των Νέων Μουδανιών δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να αρπάζουν τσάντες.

Ερευνα

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμα 14 αρπαγές τσαντών και είχαν κλέψει πέντε μηχανάκια στη Θεσσαλονίκη. Η 30χρονη, η οποία κατά τη σύλληψή της προέβαλε αντιστάσεις, παρουσιαζόταν μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Αρτας για την υπόθεση του φονικού. Ο πατέρας της 30χρονης, που προέρχεται από καλή οικογένεια της Αρτας αλλά έμπλεξε με τα ναρκωτικά, πέθανε από τη στενοχώρια του λίγο καιρό μετά το φρικιαστικό έγκλημα.Source link

Leave a reply